AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden fazla fare görmek

Kahve falında birden fazla fare görmek

Kahve falında birden fazla fare görmek rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek fal sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, hasretliklerin bir araya geleceğine, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birden fazla fare gördüyseniz:

  • Sizi bayıltabilecek kişi veya olay azdır.

Kahve falında birden fazla fare görmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine işarettir.

Kahve falında birden fazla güneş görmek kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, dinine bağlı kalacağına inanılır.

Kahve falında birden fazla erkek çocuğu görmek dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında birden fazla ünlü görmek çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına delalettir.

Kahve falında birden fazla karınca görmek maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında birden fazla köpek yavrusu görmek bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birden fazla bebek emzirmek dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birden fazla çanta görmek aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir