AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden fazla beyaz köpek görmek

Kahve falında birden fazla beyaz köpek görmek

Kahve falında birden fazla beyaz köpek görmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birden fazla beyaz köpek gördüyseniz:

  • Ekonomik, hukuki, duygusal veya vergiler v.b ile ilgili konularda sabrınız taşabilir, sabretmekte veya öfke kontrolü yapmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında birden fazla beyaz köpek görmek ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birden fazla köpek yavrusu görmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, ününü ülke dışına taşıyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birden fazla insan öldürmek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında birden fazla çeyrek altın görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına alamet eder.

Kahve falında birden fazla kaplumbağa görmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında birden fazla hilal görmek daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına rivayet eder.

Kahve falında birden fazla koç görmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına delalettir.

Kahve falında birden fazla civciv görmek maddi anlamda güç kaybedeceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir