AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden fazla alyans görmek

Kahve falında birden fazla alyans görmek

Kahve falında birden fazla alyans görmek çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, yetkili bir göreve atanacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birden fazla alyans gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar, işler, düzenlemeler veya üzerinde uzlaşılmış konular değişim dönüşüm yaşıyor.

Kahve falında birden fazla alyans görmek yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birden fazla alyans takmak ailesinden hayır göreceğine, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına delalet eder.

Kahve falında birden fazla inek görmek aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında birden fazla karınca görmek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında birden fazla kişiyi dövmek yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine delalet eder.

Kahve falında birden fazla kişiyle evlenmek kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birden fazla sevgili görmek maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulur.

Kahve falında birden fazla bilgisayar görmek sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir