AnaSayfa / Genel / Kahve falında canlı birini tabutta görmek

Kahve falında canlı birini tabutta görmek

Kahve falında canlı birini tabutta görmek ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine delalet eder.

Kahve falında canlı birini tabutta gördüyseniz:

  • O zamana kadar uzlaşmacı olmalı veya arabuluculuk yeteneklerinizi geliştirmelisiniz.

Kahve falında canlı tabuta girmek aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında canlı canlı tabuta girmek huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında canlı birini tabutta görmek ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına yorulur.

Kahve falında tabutta canlı insan görmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında canlı insanı tabutta görmek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine alamet eder.

Kahve falında canlı olarak tabuta girmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında canlı birini tabuta koymak ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine inanılır.

Kahve falında canlı tabuta görmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir