AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden fazla kapı görmek

Kahve falında birden fazla kapı görmek

Kahve falında birden fazla kapı görmek uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, diplomalarının artacağına, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında birden fazla kapı gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ya da genelde ilişkilerle ilgili ilginç bilgiler edinebilirsiniz.

Kahve falında birden fazla kapı görmek zarara gireceğine, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine işaret eder.

Kahve falında birden fazla erkek çocuğu görmek hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında birden fazla güvercin görmek sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birden fazla tavşan görmek kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında birden fazla timsah görmek beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında birden fazla kişiyi bıçaklamak çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine inanılır.

Kahve falında birden fazla civciv görmek ticaretin büyüyeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine inanılır.

Kahve falında birden fazla kol saati görmek çok sevileceğine, kazalara ve belalara yakın duracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir