AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabanın sünnet olduğunu görmek

Kahve falında akrabanın sünnet olduğunu görmek

Kahve falında akrabanın sünnet olduğunu görmek sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, umduklarını bulamayacağına, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, çok büyük hayır duası alınacağına rivayet eder.

Kahve falında akrabanın sünnet olduğunu gördüyseniz:

  • Küçük hediyeler alabilir veya birisinden iyilik görebilirsiniz.

Kahve falında akrabanın sünnet olduğunu görmek sorunların tatlıya bağlanacağına, mutluluk verici olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sünnet hazırlığı görmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına delalet eder.

Kahve falında sünnet olmadığını görmek doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının sünnet düğünü görmek istediği gibi bir hayata kavuşacağına, başarısının azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sünnet olmuş erkek görmek itibarın ve makamın yükseleceğine, çok büyük menfaatler kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında sünnet ettirmek asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına tabir olunur.

Kahve falında sünnet şapkası görmek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize işarettir.

Kahve falında sünnetsiz erkek organı görmek kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir