AnaSayfa / Genel / Kahve falında sünnet ettirmek

Kahve falında sünnet ettirmek

Kahve falında sünnet ettirmek lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine alamet eder.

Kahve falında sünnet ettirmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde ilham verici olabilecek aktivitelerde bulunmanızda fayda var.

Kahve falında bebek sünnet ettirmek bir süre daha sıkıntı çekeceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek bebeği sünnet ettirmek evine haciz geleceğine, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğun sünnet edildiğini görmek ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine inanılır.

Kahve falında birini sünnet ettirmek makam edineceğine, itibar kazanacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeği sünnet ettirmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine yorulur.

Kahve falında oğlunu sünnet ettirmek daima önüne bakacağına, falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının sünnet edildiğini görmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sünnet edildiğini görmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir