AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden fazla hayvan görmek

Kahve falında birden fazla hayvan görmek

Kahve falında birden fazla hayvan görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, diplomalarının artacağına, keyifli hale geleceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına delalettir.

Kahve falında birden fazla hayvan gördüyseniz:

  • Doğru veya yanlış herkesin anlatacak uzun bir hikayesi vardır.

Kahve falında birden fazla hayvan görmek darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında birden fazla bıçak görmek rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında birden fazla kaplumbağa görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına yorulur.

Kahve falında birden fazla kol saati görmek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına işaret eder.

Kahve falında birden fazla hortum görmek sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birden fazla ayakkabı almak kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında birden fazla cin görmek suç işleyeceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında birden fazla bozuk para görmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir