AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden fazla ayakkabı almak

Kahve falında birden fazla ayakkabı almak

Kahve falında birden fazla ayakkabı almak onlardan taraf hayır göreceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, asil kimselerden çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında birden fazla ayakkabı almak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler beklenmedik şekilde size ya da hizmetlerinize veya planlarınıza destek verebilir ya da bazı vaatlerde bulunabilirler.

Kahve falında birden fazla ayakkabı görmek şöhret ve itibar kazanacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında birden fazla ayakkabı almak maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında birden fazla erkek çocuğu görmek maddi olarak güç kazanacağına, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında birden fazla gelin görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, desteksiz kalacağına yorulur.

Kahve falında birden fazla cep telefonu görmek eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında birden fazla civciv görmek hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına delalettir.

Kahve falında birden fazla erkek bebek görmek niyetlendiği işlere gireceğine, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birden fazla cüzdan görmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir