AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden fazla balık görmek

Kahve falında birden fazla balık görmek

Kahve falında birden fazla balık görmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine tabir olunur.

Kahve falında birden fazla balık gördüyseniz:

  • Uzun bir yolculuk planlamanız mümkündür.

Kahve falında birden fazla balık görmek yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine delalettir.

Kahve falında birden fazla adam öldürmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birden fazla gökkuşağı görmek yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine delalet eder.

Kahve falında birden fazla ayna görmek kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine yorulur.

Kahve falında birden fazla ay görmek tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birden fazla cep telefonu görmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birden fazla kaplumbağa görmek aileye yeni bir bebeğin katılacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birden fazla iğne görmek benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir