AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden fazla güneş görmek

Kahve falında birden fazla güneş görmek

Kahve falında birden fazla güneş görmek hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında birden fazla güneş gördüyseniz:

  • Beklenmedik maddi gelişmelerin sizi oldukça rahatlatabileceği görülüyor.

Kahve falında birden fazla güneş görmek kendisine bir çiftlik evi alacağına, gelişiminin hız kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birden fazla maymun görmek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında birden fazla böcek görmek çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında birden fazla yumurta görmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında birden fazla kıyafet görmek kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine alamet eder.

Kahve falında birden fazla alyans görmek sevip saydığı bir birey olunacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine işarettir.

Kahve falında birden fazla kuzu görmek yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, başa iş açacağına delalettir.

Kahve falında birden fazla göbek deliği görmek eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir