AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden çok mezar görmek

Kahve falında birden çok mezar görmek

Kahve falında birden çok mezar görmek çok hayırlı işlere gireceğine, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine delalet eder.

Kahve falında birden çok mezar gördüyseniz:

  • Dış faktörler veya abartılı söz, tavır ya da davranışlar nedeniyle yanlış yönde düşünebilir veya yanlış yöne ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında birden çok mezar görmek toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, evleneceğinize delalet eder.

Kahve falında birden fazla mezar görmek helal olmayana göz dikmeyeceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında birden fazla yol görmek çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birden fazla kuran görmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birden fazla sanatçı görmek kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında birden fazla kişi görmek ticaretinin açılacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine yorulur.

Kahve falında birden fazla tesbih görmek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında birden fazla beyaz köpek görmek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir