AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden fazla mezar görmek

Kahve falında birden fazla mezar görmek

Kahve falında birden fazla mezar görmek elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, yol göstereceğine, ruhen güzelleşeceğine işarettir.

Kahve falında birden fazla mezar gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenizi, daha fazla gelir ya da maddi açıdan kar elde etmenizi sağlayacak olaylara zaman ayırmalısınız.

Kahve falında birden fazla mezar görmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, zararının büyük olacağına işaret eder.

Kahve falında birden fazla meyve görmek uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, bilgiyle donanacağına yorulur.

Kahve falında birden fazla fare görmek zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine alamet eder.

Kahve falında birden fazla kurt görmek rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, çok sevineceğine işarettir.

Kahve falında birden fazla ayna görmek görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine işarettir.

Kahve falında birden fazla gömlek görmek yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine inanılır.

Kahve falında birden fazla oda görmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize işarettir.

Kahve falında birden fazla bebek görmek huzurlu, mutlu olacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir