AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneş ay görmek

Kahve falında güneş ay görmek

Kahve falında güneş ay görmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, her geçen gün sorunların artacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güneş ay gördüyseniz:

  • Sizi her anlamda garantide gören kişilere dikkat edin.

Kahve falında güneş ay görmek aradığı çareleri bulacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ay ve güneşi birlikte görmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına rivayet eder.

Kahve falında güneş ve ay yan yana görmek çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güneş ve ayuı bir arada görmek düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ay ve güneşi yanyana görmek ekmeğinin azalacağına, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ay ve güneşi aynı anda görmek borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında ay yıldız güneş görmek rahat bir hayata sahip olacağına, geniş geniş yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ay ve güneş görmek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir