AnaSayfa / Genel / Kahve falında yiyeceklerde kurt görmek

Kahve falında yiyeceklerde kurt görmek

Kahve falında yiyeceklerde kurt görmek zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, keyfinin yerine geleceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yiyeceklerde kurt gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkabilecek her şeye hazırlıklısınız veya kolayca uyum sağlayabilirsiniz.

Kahve falında yiyeceklerde kurt görmek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yiyecekten kurt çıktığını görmek korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yiyeceklerin kurtlandığını görmek sevgiyi ve hürmeti göreceğine, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine delalettir.

Kahve falında bir yiyeceğin kurtlandığını görmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yiyecekte kurtçuk görmek daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yiyecek kurdu görmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurtlanmış yiyecek yemek ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında yiyeceğin içinde kurt görmek para sıkıntısından kurtulacağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir