AnaSayfa / Genel / Kahve falında birçok sinek görmek

Kahve falında birçok sinek görmek

Kahve falında birçok sinek görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, adının yayılacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında birçok sinek gördüyseniz:

  • Göreceksiniz düşünerek en doğru yolu bulacaksınız.

Kahve falında birçok sinek görmek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birçok gelinlik görmek para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, mevki edineceğine işarettir.

Kahve falında birçok köpeğin saldırısına uğramak gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, başına türlü işler geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birçok civciv görmek yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birçok kapıdan geçmek derde ve kedere düşeceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birçok yılan öldürmek ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünde birçok ay görmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, çalıştığı yerde amir olacağına alamet eder.

Kahve falında birçok güvercin görmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı günler görüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir