AnaSayfa / Genel / Kahve falında birçok civciv görmek

Kahve falında birçok civciv görmek

Kahve falında birçok civciv görmek maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, özgürlüklerine sahip çıkan fal sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine, yarar getireceğine, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına işaret eder.

Kahve falında birçok civciv gördüyseniz:

  • Başka programlarınız olsa da ya da belli konularda sorumluluklarınız bulunmasına rağmen alacağınız bir daveti geri çevirmemenizde fayda var.

Kahve falında birçok civciv görmek kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birçok fare görmek temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, yersiz yere suçlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birçok göz görmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birçok ağaç görmek çaresiz durumlarda kalacağına, fesada ve haksızlığa karışacağına tabir olunur.

Kahve falında birçok yunus balığı görmek yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birçok inek görmek sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına tabir olunur.

Kahve falında birçok boğa görmek bazı konularda önayak olunacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine işarettir.

Kahve falında birçok havuz görmek keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir