AnaSayfa / Genel / Kahve falında birçok gelinlik görmek

Kahve falında birçok gelinlik görmek

Kahve falında birçok gelinlik görmek kardeşler arasına kara kedi gireceğine, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, iş sahibi olunacağına, hedeflere ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında birçok gelinlik gördüyseniz:

  • Halledebileceğinizden çok şeyle ilgilenmeniz ya da diğerlerinin size görev veya yük yüklemesine açık duruşunuz memnuniyetsiklik yarata bilir.

Kahve falında birçok gelinlik görmek kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birçok karınca görmek geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birçok el görmek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, hayattan her istediğini alacağına delalet eder.

Kahve falında birçok bebek görmek tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birçok tavşan görmek sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına rivayet eder.

Kahve falında birçok serçe görmek elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında birçok iğne görmek çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına işaret eder.

Kahve falında birçok uçak görmek tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir