AnaSayfa / Genel / Kahve falında birçok güvercin görmek

Kahve falında birçok güvercin görmek

Kahve falında birçok güvercin görmek bolluğun ve bereketin düşeceğine, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, fal sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birçok güvercin gördüyseniz:

  • Soyut kavramları fiziksel gerçeklere dönüştürme yeteneğine sahipsiniz.

Kahve falında birçok güvercin görmek işinde verimsiz olacağına, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında birçok kalem görmek kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında birçok civciv görmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapının önünde birçok ayakkabı görmek zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birçok bozuk para görmek çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birçok kişiyi öpmek çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, canının kıymetini bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birçok küçük yılan görmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birçok yunus balığı görmek gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayalkırıklığı yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir