AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz şemsiye görmek

Kahve falında beyaz şemsiye görmek

Kahve falında beyaz şemsiye görmek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, falı kapatan kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına yorulur.

Kahve falında beyaz şemsiye gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife almak veya ani harcamalar yapmak yanlış olabilir.

Kahve falında beyaz şemsiye görmek üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine alamet eder.

Kahve falında şemsiyeyi ters görmek işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine alamet eder.

Kahve falında hediye şemsiye almak bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şemsiye kırmak aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şemsiye satmak aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şemsiyeyle gezmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şemsiye görmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, heveslerinin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı şemsiye görmek işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir