AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli bir kişinin evlendiğini görmek

Kahve falında evli bir kişinin evlendiğini görmek

Kahve falında evli bir kişinin evlendiğini görmek çok zarar göreceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine alamet eder.

Kahve falında evli bir kişinin evlendiğini gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızdan ya da iş birliği yaptığınız kişilerden yardım alabilirsiniz.

Kahve falında evli olduğun kişiyle yeniden evlenmek mutluluk verici olayların yaşanacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında evli kişinin yeniden evlendiğini görmek epey bir zarara uğrayacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına inanılır.

Kahve falında evli olduğu kişiyle tekrar evlenmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evli bir kişinin tekrar evlendiğini görmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında evli olduğun kişiyle tekrar evlenmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına alamet eder.

Kahve falında evli bir kişinin evlendiğini görmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evli kişinin evlendiğini görmek kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında evli kişinin tekrar evlenmek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir