AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı önünde birçok ayakkabı görmek

Kahve falında kapı önünde birçok ayakkabı görmek

Kahve falında kapı önünde birçok ayakkabı görmek yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı önünde birçok ayakkabı gördüyseniz:

  • Hızla gelişen olaylar ya da farklı gelişmeler kafanızı karıştırabilir veya çok fazla zamanınızı alabilir.

Kahve falında kapının önünde birçok ayakkabı görmek zarar göreceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapı önünde birçok ayakkabı görmek ruhen güzelleşeceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine işaret eder.

Kahve falında kapının önüne ayakkabı koymak rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine işarettir.

Kahve falında kapının önünde siyah ayakkabı görmek kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kapının önünde çok ayakkabı görmek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına alamet eder.

Kahve falında kapı önünde çok ayakkabı görmek doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına tabir olunur.

Kahve falında kapı önünde bir sürü ayakkabı görmek kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kapı önünde ayakkabı görmek hileli bir işle karşılaşılacağına, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir