AnaSayfa / Genel / Kahve falında birçok kalem görmek

Kahve falında birçok kalem görmek

Kahve falında birçok kalem görmek yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birçok kalem gördüyseniz:

  • Yeni iş birlikleri, ortaklıklar veya ilişkiler söz konusu, yanaşan gemiyi kaçırmamanızda fayda var.

Kahve falında birçok kalem görmek karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde birçok yıldız görmek büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, insanların yasa ve kedere boğulacağına alamet eder.

Kahve falında birçok gemi görmek çok mutlu günler geçireceğine, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında birçok kapıdan geçmek çeşitleneceğine, neşeli zamanların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birçok baykuş görmek maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine inanılır.

Kahve falında birçok altın bilezik görmek mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine inanılır.

Kahve falında birçok genç erkek görmek kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına delalettir.

Kahve falında kapı önünde birçok ayakkabı görmek çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir