AnaSayfa / Genel / Kahve falında birçok baykuş görmek

Kahve falında birçok baykuş görmek

Kahve falında birçok baykuş görmek sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, fal sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, fırsatların istenmeden harcanacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birçok baykuş gördüyseniz:

  • Sizden daha güçlü olanlardan çabuk etkileniyorsunuz.

Kahve falında birçok baykuş görmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına delalettir.

Kahve falında baykuşlu kolye görmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçta baykuş görmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına inanılır.

Kahve falında dişi baykuş görmek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, geçim zorluğundan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baykuşlar görmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine yorulur.

Kahve falında baykuşu öldürmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında baykuşun konuştuğunu görmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, hayatın pahalılaşmasına delalettir.

Kahve falında baykuş yakalamak hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir