AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabanın kaybolduğunu görmek

Kahve falında akrabanın kaybolduğunu görmek

Kahve falında akrabanın kaybolduğunu görmek iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, talihin yüzlerine güleceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine delalettir.

Kahve falında akrabanın kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Artık önemini veya işlevselliğini yitirmiş bazı düzenlemeler veya anlaşmalar varsa, yerine yenilerini koyma zamanı gelmiş olabilir.

Kahve falında akrabanın kaybolduğunu görmek hayali kurulan eve ulaşmaya, sıkıntısından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakkabının kaybolduğunu görmek kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asansörde kaybolmak büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına işarettir.

Kahve falında bir şeyinin kaybolduğunu görmek kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına işarettir.

Kahve falında tek başına kaybolmak atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, mevkie edineceğine alamet eder.

Kahve falında denizde kaybolmak kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına tabir olunur.

Kahve falında yıldızların kaybolduğunu görmek bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına yorulur.

Kahve falında uzayda kaybolmak sevdiği kişilerden zarar göreceğine, sağlık sorunlarının geçici olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir