AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde kaybolmak

Kahve falında denizde kaybolmak

Kahve falında denizde kaybolmak gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, aile hayatının bozulacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, işlerinin çok açılacağına, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına rivayet eder.

Kahve falında denizde kaybolmak gördüyseniz:

  • Duygusal şantajlara boyun eğmek zorunda değilsiniz.

Kahve falında deniz kaybolmak şansın ve bahtın da açılacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına alamet eder.

Kahve falında denize girip kaybolmak maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz dalgasında kaybolmak hayatındaki fırtınaların durulacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında denizde birinin kaybolduğunu görmek dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına rivayet eder.

Kahve falında dalgalı denizde kaybolmak hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının denizde kaybolduğunu görmek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde kaybolduğunu görmek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin denizde kaybolduğunu görmek kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir