AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şeyinin kaybolduğunu görmek

Kahve falında bir şeyinin kaybolduğunu görmek

Kahve falında bir şeyinin kaybolduğunu görmek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir şeyinin kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Geçmişi bir kenara bırakmakta fayda var.

Kahve falında bir şeyinin kaybolduğunu görmek fal sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında bir şeyin kaybolduğunu görmek bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza alamet etmektedir.

Kahve falında bir şeylerin kaybolduğunu görmek işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine işarettir.

Kahve falında akrabanın kaybolduğunu görmek daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında kaybolmak kaybetmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına işarettir.

Kahve falında dalgalı denizde kaybolmak huzursuz ve mutsuz olacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında kendinin kaybolmak sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına işarettir.

Kahve falında suyun içinde kaybolmak çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir