AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansörde kaybolmak

Kahve falında asansörde kaybolmak

Kahve falında asansörde kaybolmak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, insanları kıracağına, üzeceğine, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, mülk sahibi olacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine delalettir.

Kahve falında asansörde kaybolmak gördüyseniz:

  • Hak ettiğinizden azına razı olmayın.

Kahve falında asansörde kaybolmak can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine işaret eder.

Kahve falında asansör yapmak çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asansör boşluğunda kalmak sağlığının da yerine geleceğine, aksiliklerin başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında asansörden kurtulmak huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında asansörün altında kalmak rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında asansöre binmek ve korkmak hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, terslik yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında asansörden birini kurtarmak yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, yokluğun biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asansör temizlemek öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir