AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabanın kanser olduğunu görmek

Kahve falında akrabanın kanser olduğunu görmek

Kahve falında akrabanın kanser olduğunu görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akrabanın kanser olduğunu gördüyseniz:

  • Size yeni görev, sorumluluk veya yük yüklemeye çalışan ya da sizi yavaşlatan kişiler olabilir.

Kahve falında akrabanı kanser görmek sıkıntılı durumlar yaşayacağına, bolluk içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında akrabanın kanser olduğunu görmek yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına delalettir.

Kahve falında mide kanseri olduğunu görmek yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kanseri olmak ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kanser olduğunu duymak işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında ablanın kanser olduğunu görmek her şeyin yenileceğine, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kolon kanseri olduğunu görmek tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, güzel gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının kanser olduğunu görmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir