AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşının kanser olduğunu görmek

Kahve falında bir arkadaşının kanser olduğunu görmek

Kahve falında bir arkadaşının kanser olduğunu görmek kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının kanser olduğunu gördüyseniz:

  • Söz vermekten kaçınmalısınız.

Kahve falında arkadaşını kanser görmek sorunlarının ortadan kalkacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının akciğer kanseri olduğunu görmek sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının kanser olduğunu görmek büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında bir arkadaşının kanser olduğunu görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının kanser olduğunu öğrenmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını kanser olduğunu görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşı kanser görmek çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kanserli biri görmek bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir