AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabanı kanser görmek

Kahve falında akrabanı kanser görmek

Kahve falında akrabanı kanser görmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, her zaman çok başarılı olacağına, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında akrabanı kanser gördüyseniz:

  • Başkalarının yetersiz veya başarısız olma ihtimali yüksek planlarını engelleme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında akrabanın kanser olduğunu görmek yapayalnız ve kötü hissedeceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akrabanı kanser görmek adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine işarettir.

Kahve falında akçiğer kanseri olduğunu görmek neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında mide kanseri olduğunu görmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kanseri olduğunu görmek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini kanser görmek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babanın kanser olduğunu öğrenmek zor bir hayat sürmeye başlayacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kanser hastası olduğunu öğrenmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir