AnaSayfa / Genel / Kahve falında birbirini dövmek

Kahve falında birbirini dövmek

Kahve falında birbirini dövmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, zor günlerden geçeceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, fakirlikten kurtulacağına işarettir.

Kahve falında birbirini dövmek gördüyseniz:

  • Hangi durum olursa olsun, dikkatli olmamanız durumunda, ilginç zannedilen, akıllara zarar fikirler ortaya çıkabilir.

Kahve falında birbirini dövmek ilim irfan sahibi olacağına, sıkıntılı olduğu bir durumda fal sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına işaret eder.

Kahve falında birbirine sımsıkı sarılmak hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birbirine sarılarak uyumak dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birbirini yiyen yılan görmek falı kapatan kişinin suskunlaşacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine inanılır.

Kahve falında birbirini bıçaklamak konferans ve seminerlere katılacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına inanılır.

Kahve falında birbirini kovalamak zorluğa düşeceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birbirine taş atmak elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında birbirini öldürmek yaşadığı yerden uzak kalacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir