AnaSayfa / Genel / Kahve falında birbirini kovalamak

Kahve falında birbirini kovalamak

Kahve falında birbirini kovalamak kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, halinin iyi olduğuna, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, tasaların ve üzüntülerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birbirini kovalamak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun iş alanındaki gayretlerinizin karşılığını görebilirsiniz.

Kahve falında birbirini kovalamak gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına işarettir.

Kahve falında herkesin birbirini öldürdüğünü görmek uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine delalettir.

Kahve falında birbirini öpmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birbirini taşlamak sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine işaret eder.

Kahve falında insanların birbirini öldürdüğünü görmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında birbirine bakmak işlerinin sarpa saracağına, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında birbirini ıslatmak işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, programların ve projelerin tutmayacağına tabir olunur.

Kahve falında birbirine sarılmış yılan görmek sorunlarının geçmişte kalacağına, hayallerinin söneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir