AnaSayfa / Genel / Kahve falında birayı dökmek

Kahve falında birayı dökmek

Kahve falında birayı dökmek olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, tüm planların zamanında neticeleneceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, yeni bir sayfa açacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına inanılır.

Kahve falında birayı dökmek gördüyseniz:

  • Yeni kimselerle tanışmalar veya ilginç bağlantılar kurma fırsatları yakalayabilirsiniz.

Kahve falında bira dökmek aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birayı dökmek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında camide bira içmek hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasını bira içerken görmek masrafların altında kalacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bira kusmak bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine işarettir.

Kahve falında elinde bira şişesi görmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına işaret eder.

Kahve falında oruçlu iken bira içmek kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, kısmetlerinin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında bira içmek sarhoş olmak millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir