AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını bira içerken görmek

Kahve falında başkasını bira içerken görmek

Kahve falında başkasını bira içerken görmek sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, yollarının açılacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, hastalıklarından kurtulacağına, sevinç ve mutluluğa, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, işindeki verimin artacağına, iş hayatında rahat edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasını bira içerken gördüyseniz:

  • Farklı kültür ya da çevrelerden gelen kişilerin moralinizi bozmasına izin vermeyin.

Kahve falında birini bira içerken görmek iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, iyiliğe ve güzelliğe işaret eder.

Kahve falında başkasını bira içerken görmek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine inanılır.

Kahve falında bira içip sarhoş olmamak tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, kendisi ile baş başa kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin bira içtiğini görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini bira içerken görmek eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında bira içeni görmek sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına inanılır.

Kahve falında bira içen görmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, çok rahat bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında babasının bira içtiğini görmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir