AnaSayfa / Genel / Kahve falında bira dökmek

Kahve falında bira dökmek

Kahve falında bira dökmek eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, hayal edilenlere ulaşılamayacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, anne baba duasının alınacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bira dökmek gördüyseniz:

  • Belli konularda orta yolu bulmak veya gerçekleri anlamaya çalışmak çok zor olsa da, kimsenin neden bahsettiğini ya da ne yapacağını tam olarak bilmemesi olayların karışması anlamına geliyor olabilir.

Kahve falında birayı dökmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında bira dökmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına yorulur.

Kahve falında rakı ve bira içmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babasının bira içtiğini görmek eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına tabir olunur.

Kahve falında bira ikram etmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına yorulur.

Kahve falında bira ısmarlamak endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bira satmak daha çok saygı ve destek göreceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında bira istemek hayır getirecek işlere girileceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir