AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı bira içmek

Kahve falında tatlı bira içmek

Kahve falında tatlı bira içmek kariyer sahibi olacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında tatlı bira içmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatında bazı üzücü olaylar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında tatlı bira içmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında kana kana bira içmek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şişeden bira içmek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında bira içmek ve sarhoş olmak kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, amacına nail olacağına işarettir.

Kahve falında bir yudum bira içmek dinde bilginleşeceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında rakı ve bira içmek kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, ağız tadının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evde bira içmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında camide bira içmek kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir