AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilmeden bira içmek

Kahve falında bilmeden bira içmek

Kahve falında bilmeden bira içmek büyük adımlar atılacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, çirkin sözler işitileceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bilmeden bira içmek gördüyseniz:

  • Yardım nereden gelirse gelsin geri çevirmemenizde fayda var.

Kahve falında sıcak bira içmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine işarettir.

Kahve falında bira içmek ve sarhoş olmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına rivayet eder.

Kahve falında bira içmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evde bira içmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, alim ve bilge insan olacağına işarettir.

Kahve falında çok bira içmek her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında bir yudum bira içmek harama göz dikmeyeceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında rakı ve bira içmek dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına inanılır.

Kahve falında bira içki içmek işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, kazançlı bir işe girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir