AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok bira içmek

Kahve falında çok bira içmek

Kahve falında çok bira içmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok bira içmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında kana kana bira içmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, hayırlı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında camide bira içmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında bir yudum bira içmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına delalet eder.

Kahve falında sıcak bira içmek hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, zorlukların kolayca aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bira içmek başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, malların çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şişeden bira içmek yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken bira içmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında çok bira içmek fal sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir