AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yumak ip görmek

Kahve falında bir yumak ip görmek

Kahve falında bir yumak ip görmek yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, seyahatlere katılacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, maddi kaynakların zarar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir yumak ip gördüyseniz:

  • Fiziksel veya duygusal durumunuzun ya da iş hayatınızın ön planda olabileceği bir sürece giriyorsunuz.

Kahve falında ipi yumak yapmak maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil ip yumağı görmek böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında siyah ip yumağı görmek çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine yorulur.

Kahve falında renkli yumak ip görmek rahatlık ve ferahlık bulacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına yorulur.

Kahve falında ip yumağı satın almak düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında beyaz ip yumağı görmek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı ip yumağı görmek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir yumak ip görmek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir