AnaSayfa / Genel / Kahve falında ip yumağı satın almak

Kahve falında ip yumağı satın almak

Kahve falında ip yumağı satın almak sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, başarı ve zafer kazanacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, yakında güzel haberler alarak sevineceğine, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ip yumağı satın almak gördüyseniz:

  • Aklınızı çelmelerine izin vermeyin.

Kahve falında ip yumağı satın almak hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, ticaretin önünün açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah ip yumağı görmek korkularından, kötü duygularından arınacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi ip yumağı görmek mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına tabir olunur.

Kahve falında ip yumakları görmek yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yün ip yumağı görmek başarılarının bir ömür süreceğine, evde dinlenmek zorunda olacağına delalettir.

Kahve falında yeşil ip yumağı görmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında renkli ip yumağı görmek hem hayatının kurtulacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine delalettir.

Kahve falında sarı ip yumağı görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir