AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah ip yumağı görmek

Kahve falında siyah ip yumağı görmek

Kahve falında siyah ip yumağı görmek aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, böylece kendine güveneceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah ip yumağı gördüyseniz:

  • Seyahatlerle ilgili karışıklıklar ya da kafa karışıklıkları da söz konusu olabilir.

Kahve falında siyah ip yumağı görmek dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine yorulur.

Kahve falında ip yumağı satın almak çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, neşeleneceğine delalet eder.

Kahve falında ipi yumak yapmak gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında renkli ip yumağı görmek ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ip yumakları görmek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine inanılır.

Kahve falında sarı ip yumağı görmek rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, şöhretli biri olunacağına işaret eder.

Kahve falında mavi ip yumağı görmek maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz ip yumağı görmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir