AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz ip yumağı görmek

Kahve falında beyaz ip yumağı görmek

Kahve falında beyaz ip yumağı görmek ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, güç ve para kaybedeceğine, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz ip yumağı gördüyseniz:

  • Harika şeyler yapmanın eşiğindesiniz.

Kahve falında beyaz ip yumağı görmek sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında renkli ip yumağı görmek huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi ip yumağı görmek ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, gönül gözünün açılacağına inanılır.

Kahve falında ipi yumak yapmak falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yumak ip görmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına inanılır.

Kahve falında yün ip yumağı görmek bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında örgü ipi yumağı görmek gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine inanılır.

Kahve falında renkli yumak ip görmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir