AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı ip yumağı görmek

Kahve falında sarı ip yumağı görmek

Kahve falında sarı ip yumağı görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, rahata erileceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede fal sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, doyasıya hasret gidereceğine inanılır.

Kahve falında sarı ip yumağı gördüyseniz:

  • İnsanlarla daha iyi anlaşabilecek durumdasınız.

Kahve falında sarı ip yumağı görmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, kazancın yetmez olacağına işarettir.

Kahve falında ipi yumak yapmak sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, yorgun ve gergin günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında renkli yumak ip görmek bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına delalettir.

Kahve falında ip yumağı satın almak çok mutlu ve huzurlu olacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına işarettir.

Kahve falında yün ip yumağı görmek aralarında bir konuşma geçeceğine, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına delalet eder.

Kahve falında örgü ipi yumağı görmek ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi ip yumağı görmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz ip yumağı görmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir