AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipi yumak yapmak

Kahve falında ipi yumak yapmak

Kahve falında ipi yumak yapmak ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine delalet eder.

Kahve falında ipi yumak yapmak gördüyseniz:

  • Rakipler veya arkadaşlar kan ter içinde merdivenlerin ilk basamaklarında olmasına rağmen, siz teras düzenlemesi yapmak üzere çatıyı teftişte olabilirsiniz.

Kahve falında ipi yumak yapmak yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı ip yumağı görmek geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ip yumakları görmek işlerin sürekli artacağına, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir yumak ip görmek sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına işaret eder.

Kahve falında ip yumağı satın almak yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli ip yumağı görmek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, hayatının belli bir rutine oturacağına alamet eder.

Kahve falında renkli yumak ip görmek bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında örgü ipi yumağı görmek hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, çok iyi işler gerçekleştireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir