AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzündeki yıldızları görmek

Kahve falında gökyüzündeki yıldızları görmek

Kahve falında gökyüzündeki yıldızları görmek bereketli işler yapılacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, gönlünce bir hayata kavuşacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında gökyüzündeki yıldızları gördüyseniz:

  • Aşırı ya da abartılı tepkiler vermek problemlere veya gelecekle ilgili belirsizliklere neden olabilir.

Kahve falında yıldız ve gökyüzü görmek çareyi başka yerlerde arayacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yıldızlı gökyüzü görmek büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında gökyüzü yıldız görmek sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzündeki yıldızları görmek bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzünü yıldızları görmek ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde yıldızları seyretmek çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzü ve yıldızlar görmek kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde çok fazla yıldız görmek maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir