AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yeri süslemek

Kahve falında bir yeri süslemek

Kahve falında bir yeri süslemek hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, garanti olacak bir yer edineceğine, nankörlük ve vefasızlık göreceğine işarettir.

Kahve falında bir yeri süslemek gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar sorun yaratmaya başlıyorsa, şu an tepki vermemekle birlikte, çıkış kapısının yolunu bulmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında bir yeri süslemek aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, miras konularında sıkıntılar çıkacağına delalettir.

Kahve falında bebek odası süslemek fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cami süslemek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tabak süslemek üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında perde süslemek üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik süslemek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kapı süslemek eline haram para geçeceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına yorulur.

Kahve falında mezar süslemek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir