AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yere yetiştiğini görmek

Kahve falında bir yere yetiştiğini görmek

Kahve falında bir yere yetiştiğini görmek moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, üzüleceğine ve yıkılacağına, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında bir yere yetiştiğini gördüyseniz:

  • İş ortamında veya ortamınızda bir tartışma olabilir.

Kahve falında gideceği yere yetişememek biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir yere yetişemediğini görmek deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında koşarak bir yere yetişmeye çalışmak iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Kahve falında bir yere yetiştiğini görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, işinin aksayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir yerlere yetişmeye çalışmak hayatının kötüye doğru gideceğine, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında bir yere yetişememek sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında bi yere yetişememek iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir yerlere yetişememek destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, huzur dolu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir