AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yerlere yetişmeye çalışmak

Kahve falında bir yerlere yetişmeye çalışmak

Kahve falında bir yerlere yetişmeye çalışmak ferah bir döneme girileceğine, bereketin eksileceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında bir yerlere yetişmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi ya da seçimlerinizi eleştirebilirler.

Kahve falında koşarak bir yere yetişmeye çalışmak istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında bi yere yetişmeye çalışmak fal sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yerlere yetişmeye çalışmak mutlu ve huzurlu olacağına, yarardan çok zarar getireceğine inanılır.

Kahve falında koşmak yetişmeye çalışmak maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına yorulur.

Kahve falında düğüne yetişmeye çalışmak sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birine yetişmeye çalışmak çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya delalet eder.

Kahve falında koşarak yetişmeye çalışmak başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine işarettir.

Kahve falında cuma namazına yetişmeye çalışmak yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir