AnaSayfa / Genel / Kahve falında bi yere yetişememek

Kahve falında bi yere yetişememek

Kahve falında bi yere yetişememek sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, kısmetli kapıların açılacağına, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına delalet eder.

Kahve falında bi yere yetişememek gördüyseniz:

  • Rekabet ortamına çekilebilirsiniz.

Kahve falında bir yerlere yetişmeye çalışmak başarısızlıklara düşeceğine, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına delalettir.

Kahve falında bir yere yetişememek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koşarak bir yere yetişmeye çalışmak yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, küslerin ve kırgınların barışacağına işaret eder.

Kahve falında bir yerlere yetişememek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sorunlarının azalacağına alamet eder.

Kahve falında bir yere yetiştiğini görmek ihtiyaçlarını giderebileceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına işaret eder.

Kahve falında bi yere yetişememek musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında bir yere yetişmeye çalıştığını görmek kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, böylelikle yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında bir yere yetişemediğini görmek gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir